Untitled Document
Tréning Center Sport - és Szabadidő központ
A Forgácsoló Vállalat egykori sporttelepén működik. A '90 -es évek végén magánkézbe került több, mint 15.000 m2 területen fekvő sportlétesítmény a folyamatos felújítások és fejlesztések nyomán mára igazán barátságos környezetben várja a sportolni vágyókat.  Bővebben
Tréning Center Sport - és Szabadidő központ
Kérem tekintse meg képgalériánkat, sportolási lehetőségeinkről, rendezvényeinkről.
Tréning Center Sport - és Szabadidő központ
Beltéri sportolási lehetõségek Ping - Pong, biliárd, csocsó, darts. A területhez tartozik a 80 férõhelyes saját parkoló. Az épületben az öltözõk és zuhanyzók mellett a 90 fõ befogadására alkalmas sörözõvel és 30 fõs különteremmel várják a vendégeket. 

Salakos focipályaSalakos futball pálya

Két kivillágított vörös salak borítású focipályán a városban rendkívûl népszerû kispályás labdarugás kedvelõi mozoghatnak baráti, családi körben.

 

Bővebben

Salakos teniszpályaSalakos teniszl pálya

A szintén salakos öntözőberendezéssel ellátott teniszpályákon a fehér sport szerelmesei hódolhatnak szenvedélyüknek egész évben, ugyanis az őszi és téli hónapokban modern technológiával fedett, fűtött sátor biztonságában élvezhetik e sportág örömeit.

Beltéri sportolási lehetőségekBeltéri sportolási lehetőségek.

Beltéri sportolási lehetõségek Asztalitenisz, biliárd, csocsó, darts. A területhez tartozik a 80 férõhelyes saját parkoló. Az épületben az öltözõk és zuhanyzók mellett a 90 fõ befogadására alkalmas sörözõvel és 30 fõs különteremmel várják a vendégeket.

Untitled Document Sport- és Szabadidőközpont Békéscsaba,
Víztároló utca 2. 66/452-392

Untitled Document Főoldal     |     Bemutatkozás     |     Szolgáltatásaink     |     Sport     |     Aktuális     |     Képgaléria     |     Kapcsolat
Untitled Document Készítette: Webrakéta Kft.